Achterom kijken

Zo krijg je toch zomaar een medaille en een fiets en dat allemaal binnen 24 uur. Het is al ruim een maand geleden, maar af en clip_image006[4]toe denk je nog eens na over wat er om je heen gebeurt. Zo kreeg ik bijvoorbeeld op 17 januari 2014 een Button opgespeld als ervaringsdeskundige IECK2 en daar is geen woord aan gelogen. Het is niet clip_image004[4]eenvoudig om digitale leermiddelen voor een ieder goed te ontsluiten. Zeker voor het #Nova College, waar we veel dingen gewoon zelfstandig regelen. Daar zijn we trots op, maar dat vraagt ook extra veel innovatiekracht. Dat laatste is soms nog wel lastig te labellen. Hoe leg je de juiste verbanden tussen nut en noodzaak en weet je alle spelers in dit spel te motiveren / activeren. We zijn daar in onze #DLWO #SharePoint 2013 goed in geslaagd en het resultaat mag er zijn. Daar zijn we dus trots op!!!

clip_image002[4]Daarbij is de presentatie op slideshare ook al ruim 300 keer bekeken of gedownload. Daar wordt je natuurlijk stil van. Zo heb ik ook al eens een presentatie over ELO’s in de prullenbak geplaatst. Daar is nog steeds heel veel belangstelling voor. Ideeën komen blijkbaar regelmatig veel te vroeg. Nu pas zie je bijvoorbeeld een stevige trend richting het stoppen van ELO’s

De fietsen hiernaast zijn gewoon een aardigheidje, maar wel met een serieus tintje. Blijkbaar heb je wat te melden en ben je voor bedrijven interessant genoeg om exposure te regelen. Daar kan je dan ook weer last van hebben. Natuurlijk moet je die berg op fietsen, liefst met de juiste sponsoren, het lijkt Sotsji wel. Tja wat nu, deze afspraak leidt naar verplichtingen, naast financiële / fysieke inspanningen. Nieuwe kansen voor een adequaat management lijkt me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s